Gertjan is in 1988 afgestudeerd aan de TU Delft, faculteit Industrieel Ontwerpen. Hij is zijn carrière gestart bij Philips Domestic Appliances and Personal Care, waar hij veel ervaring heeft opgedaan in product engineering en product management. Hij is gespecialiseerd in projectmanagement, product engineering en productie ondersteuning

Gertjan Drent

Product Designer / Founder

Na zijn studie Industrieel Product Ontwerpen aan het Windesheim College Zwolle is Arne in 2015 aan de slag gegaan bij Fluctus. Zijn interesses liggen bij productvormgeving, ergonomie, user-interface(apps) en het technisch uitwerken van een goed ontwerp.

Arne Nolles

Product Designer

Sebastiano is een enthousiaste designer uit Italie waar hij Product Design studeert aan de Politecnico Milano . Tijdens zijn verblijf bij Fluctus heeft Sebastiano zich laten zien als getalenteerde designer en hij studeert de komende tijd af in Milaan. Zijn kwaliteiten liggen bij designonderzoek en conceptueel vormgeven.

Sebastiano Gallina

Product Designer Intern

Na zijn afstuderen in 2014, als Industrieel Product Ontwerper aan het Saxion in Enschede, is Jarno gestart bij Fluctus als Productontwerper. Zijn passie ligt bij het ontwerpen van producten waarbij vormgeving, user-experience en technische uitdagingen samenkomen.

Jarno von Piekartz

Product Designer

Nadat hij zijn studie Industrieel Product Ontwerpen aan het Saxion in Enschede heeft afgerond is Jesse in 2019 gestart bij Fluctus. Als Productontwerper liggen zijn interesses bij vormgeving, gebruiksgemak en het technisch uitwerken van functionele producten.

Jesse Meijer

Product Designer

Onze netwerkpartners

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch